JADŁOSPIS
Jadłospis 21-24.12.2020
18 grudnia 2020
PONIEDZIAŁEK 21.12.2020
ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
Płatki kukurydziane na mleku 200g (7) , pieczywo mieszane 35g (1) z masłem 4g (7) z suchą krakowską pomidorem i papryką zieloną 15g, woda 150 ml Zupa krem z kalafiora (vege) z grzankami 250g (1,7), ratatuie z ryżem i  ,, woda z miodem i cytryną150 ml Jogurt naturalny z truskawkami 150ml , wafel ryżowy 10g
II ŚNIADANIE
Śliwki 100g
WTOREK 22.12.2020
ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
Pieczywo mieszane 35g (1) z masłem 4g (7)  z serem żółtym 20g sałatą i papryką 30g , kakao 150 ml Zupa jarzynowa 250g, makaron kokardki z sosem pieczarkowym i ogórkiem kiszonym 200g (1,7) Budyń czekoladowy własnego wyrobu 100ml, chrupek kukurydziany 10g, winogrono 50g, pokrzywa 150ml
II ŚNIADANIE
Banan  10g
ŚRODA 23.12.2020
ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
Płatki ryżowe na mleku 200g (7), Pieczywo mieszane 35g (1) z masłem 4g jajkiem gotowanym  20g, papryką kolorową i białą rzepą 30g  , woda  150 ml Zupa pomidorowa z makaronem  250 g, (1), pulpety w sosie własnym 65g, kasza bul gur 85g, fasolka zielona posypana bułką tartą, kompot owocowy 150 ml Parówka  na ciepło, bułka 25g (1) z masłem 4g (7) z sosem pomidorowym, gruszka  15g, melisa 150ml
II ŚNIADANIE
Kiwi
CZWARTEK 2412.2020
ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
Pieczywo mieszane 35g (1) z masłem 4g (7)  z pasztetem sojowym  15g i ogórkiem śiwżym  15g, herbatka owocowa 150 ml Zupa pomidorowa z makaronem  250 g, ,kotlety  mielone 65g  z kaszą bul gur 85 ogórek kiszony 85 g, herbata owocowa 150ml 150 ml    Miś Lubiś, mandarynka 50g
II ŚNIADANIE
Jabłko
 PIĄTEK 25.12 .2020
ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
 
II ŚNIADANIE
Font Resize
Wysoki kontrast